Polysuhde

Oletko törmännyt aiheita käsitteleviin juttuihin lehdissä, telkkarissa, elokuvissa, kirjoissa tai jossain muualla? Materiaalin ei tarvitse vastata sinun mielipidettäsi asiasta.
RodRigez
Viestit: 409
Liittynyt: 10 Maalis 2020 19:17
Paikkakunta: Uusimaa

Polysuhde

Viesti Kirjoittaja RodRigez »

https://www.is.fi/perhe/art-2000007870340.html

No niin. Siinä on tultu asian kanssa mukavasti esille. Hienoa.
Avatar
Rohmunen
Viestit: 390
Liittynyt: 26 Huhti 2019 11:11

Re: Polysuhde

Viesti Kirjoittaja Rohmunen »

"Lapsi 4 vuotta. Perheenäiti 22 vuotta, sosiaali- ja terveysala. Prosessityöntekijä 24 vuotta. Omistusasunto. Pääkaupunkiseutu."

Eli äidillä ei voi olla mitään koulutusta, minimipalkkahommissa. Isällä myös matapalkka homma, jota kyllä saattanut tehdä, max 6 vuotta. Jostain on säästetty omistusasunnon käsirahan verran ainakin, vaikka on lapsi ja koira. On se tietty mahdollista mutta todennäköisemmin rahaa on tullut vanhemmilta, eli jompi kumpi tai molemmat ovat vanhempien 'suojelemia'.

Kolmannen osapuolen hiukset näkyvät kuvassa, hiilenmustat ja kiharat. Nimi varmaan muutettu.

Toivon että juttu on totta, vaikkei edustaisikaan normaalitapausta. Toisaalta miksi ei olisi totta. Kuka näitä muuten kirjoittelee ja miksi, ja mistä nää ideat ja aloite näihin tulee. Entä miksi näihin artikkeleihin menee esiintymään. Oudot motivaatiot kaikilla osapuolilla.
Eduardo
Viestit: 164
Liittynyt: 13 Marras 2014 11:24
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Polysuhde

Viesti Kirjoittaja Eduardo »

Hyvää pohdiskelua Rohmu, ihan samoja ajatuksia tästä herää, vaikka en suoraan sanoen jaksanut edes lukea koko artikkelia loppuun. Jotenkin tässäkin haisee iltapäivälehtien tarinahakuisuus ja kohdentaminen. Tai sitten ko kokonaisuus ja tarina on täysin totta ja myyneet sen sopivalla hinnalla.
Puttis
Viestit: 135
Liittynyt: 28 Heinä 2012 08:42
Paikkakunta: etelä-pohojanmaa

Re: Polysuhde

Viesti Kirjoittaja Puttis »

Onkohan mediassa joku poly aikakausi menossa? Taisi viikonloppuna tai jopa edellisviikolla olla juttua Ilkka-Pohjalainen sanomalehdessäkin poly perheestä. Tosin kuvat kuvituskuvia ja nimet muutettu yksityisyyden turvaamiseksi. Apuakin olivat alkutaipaleella suhteeseensa hakeneet ja terapeutin suhtautuminen ei ollut poly myönteinen päin vastoin. Taisi lehti sisältää lyhyen tietoiskun polysuhteista noin periaatteessakin , ainakin monia "termejä" oli väännetty suomenkielelle. Ei tainnut yksikään termi olla sellainen että olisi pumperissa tullut vastaan :) Jotenkin kuiva sepustus kaikkiaan tai en kuulunut kohderyhmään.
Avatar
Rohmunen
Viestit: 390
Liittynyt: 26 Huhti 2019 11:11

Re: Polysuhde

Viesti Kirjoittaja Rohmunen »

Joo se minullekin tulee mieleen että onko joku polyn kultaamiskampanja menossa, vähintään se on osoittautunut trendiartikkeliksi. Tietysti helposti hyvät sekä pahat nykyään mediassa liioitellaan, paitsi tietty Ilkka-Pohjalainen joka kertoi hankaluuksistakin.
Vastaa Viestiin