"Syrjähyppyihin voisi suhtautua kuin örvellyskänniin"

Oletko törmännyt aiheita käsitteleviin juttuihin lehdissä, telkkarissa, elokuvissa, kirjoissa tai jossain muualla? Materiaalin ei tarvitse vastata sinun mielipidettäsi asiasta.
Avatar
Rohmunen
Viestit: 390
Liittynyt: 26 Huhti 2019 11:11

"Syrjähyppyihin voisi suhtautua kuin örvellyskänniin"

Viesti Kirjoittaja Rohmunen »

https://www.is.fi/menaiset/ilmiot/art-2 ... 73963.html

Onpas kypsymätön kirjoittaja. Vaikka olen avoimemman seksuaalisuuden puolesta, tässä on nyt mennyt omenat ja päärynät sekaisin. Valehtelu ja petollisuus ei muutu harmittomaksi vähättelyllä, päin vastoin. Jos ei pysty mieliteoistaan avoimesti puhumaan ja sopimaan etukäteen puolisolle, niin vika on itsessä eikä muissa.

Tässä on selvästi oma lehmä ojassa, epäsuorasti ehdotetaan että koska miehillä örvellyskännit niin naisille salanainnit.

Ehdottaisin kirjoittajalle parisuhdetta jossa kumpikin hyväksyy toisensa, on uskomattoman antoisaa salailuun ja manipulointiin verrattuna.
Aisurix
Viestit: 257
Liittynyt: 18 Elo 2020 17:43

Re: "Syrjähyppyihin voisi suhtautua kuin örvellyskänniin"

Viesti Kirjoittaja Aisurix »

Riikka Suominen elää tarkemmin määrittelemättömässä avoimessa suhteessa ja hänen haastattelunsa voi katsoa saman alueen aloittamastani topicista. Hän ei siis sen mukaan promotoi pettämistä, vaan avointa keskustelua parisuhteessa. Eiköhän kirjoituksen ollut tarkoitus olla enemmänkin hieman provosoiva keskustelun aloitus, kuin suora ehdotus tuolta osin. :)

EDIT: Laitan sen linkin myös tähän https://www.iltalehti.fi/iltv-paivarint ... 57bdb7757d
My lovely Queen Ginger :heart:

Kuva
Vastaa Viestiin