Sivu 1/1

Rekisteröityminen & aktivointi

Lähetetty: 19 Kesä 2012 11:39
Kirjoittaja Amelie
Hei,

muistakaa, että pelkkä rekisteröityminen ei riitä, vaan rekisteröitymisen jälkeen on mentävä antamaansa sähköpostiosoitteeseen ja klikattava sinne lähetettyä linkkiä. Vasta tämän jälkeen käyttäjätunnus aktiviotuu.


MUISTA SIIS ANTAA REKISTERÖITYESSÄSI TOIMIVA SÄHKÖPOSTIOSOITE.

Re: Rekisteröityminen & aktivointi

Lähetetty: 15 Syys 2015 15:54
Kirjoittaja parillebull
Moikka! Voi olla hölmö kysymys. Miten pääsee liittymään ryhmään? Kiitos!:)

Re: Rekisteröityminen & aktivointi

Lähetetty: 15 Syys 2015 23:18
Kirjoittaja dimika
Ylhäältä 'Omat asetukset' -> 'Käyttäjäryhmät' ja sieltä valitset haluamasi ryhmän tai ryhmät. Käymme silloin tällöin läpi noita ja hyväksymme tai olemme hyväksymättä pyyntöjä riippuen pitkälti aktiivisuudesta.

Huomautan kuitenkin että parien nimimerkkejä ei hyväksytä hottiksiin koska hottisten alueet ovat tarkoitettu vain ja ainoastaan naisille. Siitä syystä on parempi että parit rekisteröityisivät aina omilla nimimerkeillään. Lisäksi hottisten ryhmään on muutenkin tarkempi seula johtuen siitä että aina välillä feikki yrittää esittää naista.

Re: Rekisteröityminen & aktivointi

Lähetetty: 16 Syys 2015 09:13
Kirjoittaja Humboogie
dimika kirjoitti:Lisäksi hottisten ryhmään on muutenkin tarkempi seula johtuen siitä että aina välillä feikki yrittää esittää naista.
Eikö näille ole omaa ryhmää? :party: :brakedown: :pillowfight:

Re: Rekisteröityminen & aktivointi

Lähetetty: 14 Touko 2020 12:53
Kirjoittaja Rohmunen
Uudet käyttäjät ei automaattisesti näe kaikkia alueita. Pitää kirjoitella ja sitten hakea asutuksissa 'statusta' kuten yllä kuvailtu. Ylläpito sitten jossain vaiheessa vahvistaa uuden "statuksen" ja sen jälkeen alka näkemään siihen asti piilossa olleet (statukseen relevantit) alueet.