Kuinka kertoa aisurifantasiasta kumppanille?

Millaisia ohjeita antaisit aloittelevalle hottikselle, aisurille tai alfalle?
Avatar
dimika
Todennettu
Todennettu
Viestit: 1010
Liittynyt: 06 Kesä 2012 16:09
Paikkakunta: Pohjanmaa

Kuinka kertoa aisurifantasiasta kumppanille?

Viesti Kirjoittaja dimika »

Kuinka kertoa aisurifantasiasta kumppanille?

Monilla miehillä on ajatuksia ja fantasioita vaimostaan rakastelemassa vierasta miestä. Aisuriksi haluavat kiihottuvat ja varsinkin kiihkon ollessa huipussaan, toivovat vaimonsa joskus toteuttavan heidän fantasiansa. Fantasiassa ei ole mitään väärää, mutta saattaa olla, että suhteen kauniimpi osapuoli ei moisesta innostu alkuunkaan. Niissä tilanteissa on hyvä laittaa jäitä hattuun, eikä painostaa toista tekemään sellaista mitä hän ei halua. Pakottamalla tai painostamalla tilanne ei muutu miksikään, mutta keskustelemalla asiasta ja olemalla kärsivällinen tilanne voi hyvinkin muuttua tulevaisuudessa.

Olen koonnut tähän muutamia ehkä jopa itsestään selviä ohjeita ja neuvoja siitä, miten näistä asioista kannattaisi kumppanille puhua. En missään nimessä väitä olevani alan ammattilainen tai asiantuntija, mutta uskon ohjeiden olevan käyttökelpoisia ja sopivan moneen erilaiseen parisuhteeseen. Muista kuitenkin, että kyseessä ovat vain minun mielipiteeni asioihin ja varsinaista oikeaa tapaa ei ole olemassakaan. Kaikki parisuhteet ovat omanlaisiaan ja se mikä toimii toisille, ei välttämättä sovi teille. Toivon vilpittömästi, että näistä ohjeista olisi apua juuri sinulle.

Mieti mitä todella haluat

Ennen kuin kerrot kumppanillesi ajatuksistasi ja fantasioistasi, mieti mistä oikeastaan haaveilet. Millaisena näet oman roolisi fantasiassasi? Oletko paikalla kun kumppanisi harrastaa seksiä vieraan miehen kanssa? Osallistutko vai oletko katselijana? Onko sinulla sanavaltaa tapahtumiin vai päättääkö kumppanisi kuinka hän haluaa edetä? Voitko todellakin ajatella kumppanisi rakastelemassa toista miestä ilman ylitsepääsemätöntä mustasukkaisuuden tunnetta?

Kysymykset saattavat vaikuttaa helpoilta ja yksinkertaisilta, mutta sitä ne eivät ole. Vastauksesi riippuvat lähes varmasti siitä, kuinka kiihottunut olet niitä ajatellessasi. Erittäin kiihottuneena monet asiat voivat tuntua taivaallisilta ja tavoittelemisen arvoisilta, mutta esimerkiksi juuri lauenneena, asiaan liittyvät kysymykset ja ajatukset voivat myös tuntua erittäin vastenmielisiltä. On myös enemmän kuin todennäköistä, ettei todellisuus vastaa fantasiaasi kovinkaan paljoa. Et välttämättä pääse osallistumaan tai edes katselemaan vaikka haluaisit. Sanavaltaa sinulla on vain omasta puolestasi, koska et voi päättää asioista kumppanisi tai vieraan miehen puolesta. Mahdolliset mustasukkaisuuden tunteet voivat tulla monille yllätyksenä. Fantasioissa asiat etenevät juuri sinun haluamallasi tavalla, mutta todellisuudessa tilanne on luonnollisesti toinen. Todellisessa tilanteessa tapahtumat etenevät omia polkujaan ja tapahtumat eivät todennäköisesti muistuta ollenkaan tarkasti käsikirjoitettua fantasiaa. Negatiiviset tunteet voivat ottaa vallan ja yhtäkkiä aluksi niin kiihottavasta fantasiastasi voikin tulla pahin painajaisesi.

Tarkoitukseni ei ole pelotella kiinnostuneita ihmisiä pois tämän aiheen parista, mutta realiteetit ja mahdolliset ongelmatilanteet on hyvä ottaa huomioon hyvissä ajoin. Ennen kuin harkitset vakavasti fantasioidesi kertomista kumppanillesi, mieti haluatko pitää ne vain fantasioina, vai oletko valmis kokemaan fantasiasi myös todellisessa elämässä.

Hiljaa hyvä tulee

Kun ensimmäisen kerran kerrot fantasiastasi kumppanillesi, on mahdollista, ettei hän reagoi kuulemaansa toivomallasi tavalla. Hän voi suhtautua ajatuksiisi täysin torjuvasti, tai hän voi olla erittäin epäileväinen motiiviesi suhteen. Niin tai näin, on ensiarvoisen tärkeää, että vältät painostamasta kumppaniasi millään tavoin. Painostaminen on ehkä varmin tapa tuhota pyrkimyksesi täydellisesti ja aiheuttaa ongelmia suhteessanne. Jos hän suhtautuu fantasiaasi kielteisesti, se ei välttämättä tarkoita sitä, että hän ajattelisi asiasta aina samoin. Suurin osa meistä tarvitsee aikaa miettiäkseen asioita. Erityisesti silloin, kun kysymys on asiasta, joka mahdollisesti muuttaa koko parisuhteen luonnetta pysyvästi. Anna siis kumppanillesi aikaa sulatella kuulemaansa ja on mahdollista, että hän haluaa myöhemmin palata asiaan.

Kun kumppanisi on halukas keskustelemaan, muista olla rehellinen kertoessasi hänelle ajatuksistasi. Älä innostu liikaa tai kerro heti villeimpiä fantasioitasi. Liiallinen innokkuus todennäköisesti vain säikäyttää kumppanisi ja tekee jatkosta entistä vaikeampaa. Etene varovaisesti ja pyri olemaan mahdollisimman selkeä kertoessasi ajatuksistasi. Vaikeista asioista keskustellessa väärinkäsityksiä tulee helposti ja niiden korjaaminen voi olla myöhemmin todella vaikeaa.

Älä ota ensimmäisillä kerroilla keskustelunaiheeksi vieraan miehen etsimistä tai muitakaan käytännön yksityiskohtia. Se antaa hänelle helposti kuvan, ettet anna aikaa ajatella asioita, vaan yrität kiirehtiä häntä tekemään jotain sellaista, mitä hän ei välttämättä halua tehdä. Kun kumppanisi on valmis etenemään asiassa, hän kyllä kertoo sen sinulle. Anna kumppanisi päättää, milloin asioista keskustellaan ja ennen kaikkea milloin keskusteluista ja fantasioista siirrytään minkäänlaisiin käytännönasioihin.

Muista, että mitään ei tapahdu hetkessä. Asiat voivat edetä hyvinkin hitaasti. Päivissä tai viikoissa ei kannata odottaa tapahtuvan mitään erityistä edistymistä. Pidä avoin mieli ja pyri tekemään asiasta keskusteleminen kanssasi mahdollisimman helpoksi.

Keskustele avoimesti ja huomioi kumppanisi mielipiteet

Kun keskustelette fantasiastasi, ole rehellinen sekä itsellesi, että kumppanillesi. Monet asiat tuntuvat varsinkin aluksi hyvin yksinkertaisilta ja toteuttamiskelpoisilta, mutta ne ovat kuitenkin vain sinun ajatuksiasi. Kumppanillasi voi olla, ja todennäköisesti onkin erilainen näkökulma asioihin. Kuuntele kumppaniasi, huomio hänen mielipiteensä ja pyri löytämään yhteinen sävel. Jos kumppanisi on eri mieltä kanssasi, älä loukkaannu ja väitä vastaan, vaan yritä ymmärtää hänen näkökantansa. Sekä sinun, että kumppanisi mielipiteet ovat yhtä tärkeitä ja aivan yhtä oikeita. Älä pyri dominoimaan keskustelua haluamaasi suuntaan. Hän oli valmis kuuntelemaan sinun ajatuksiasi ja mielipiteitäsi, joten myös hänellä on oikeus kertoa omansa ja myös tulla kuulluksi ja ymmärretyksi.

Kumppanisi saattaa ihmetellä miksi haluat hänen harrastavan seksiä vieraan miehen kanssa ja ihmettelyyn on toki aihettakin, sillä kyseessä ei ole ihan arkinen fantasia. Kumppanisi voi epäillä rakkauttasi häntä kohtaan tai hän voi ajatella sinun haluavan samat oikeudet kuin mitä olet hänelle tarjoamassa. Ehkä hän epäilee sinun olleen uskoton ja yrittävän nyt korjata tilanteen tarjoamalla hänelle samanlaista mahdollisuutta. Vaikka tunteista ja fantasioista avoimesti puhuminen voi tuntua varsinkin aluksi vaikealta, on erittäin tärkeää, että pystyt kertomaan kumppanillesi tunteistasi selkeästi ja avoimesti. Väärinkäsitysten mahdollisuus on ilmeinen ja ilman avointa keskustelua on lähes varmaa, että kumppanillesi jää vääriä olettamuksia, jotka saattavat aiheuttaa isoja ongelmia suhteessanne.

Yhteenveto

Kokonaisuudessaan tämä leikki, elämäntapa tai miksi sitä haluaakaan kutsua, ei ole helppo tai yksinkertainen. Jos kumppanisi on kiinnostunut tai kiinnostuu aiheesta, on erittäin todennäköistä, että molempien osapuolten tulee asioiden edetessä sopeutua uusiin tilanteisiin ja yllättäviin tunteisiin. Samalla opitte tuntemaan toisenne entistä paremmin ja ymmärtämään toistenne tarpeet, jolloin saatatte nähdä koko parisuhteenne aivan uudessa valossa.

Toivottavasti asiat etenevät toivomallasi tavalla ja löydät kumppanistasi aivan uusia puolia. Onnea matkaan.

-- dimika
Liitteet
Kuinka kertoa aisurifantasiasta kumppanille.pdf
(41.79 KiB) Tiedosto ladattu 571 kertaa
lainakuvio
Viestit: 76
Liittynyt: 13 Kesä 2012 13:29

Re: Kuinka kertoa aisurifantasiasta kumppanille?

Viesti Kirjoittaja lainakuvio »

Ei lisättävää.. :)
Avatar
exmark
Viestit: 142
Liittynyt: 18 Kesä 2012 19:11

Re: Kuinka kertoa aisurifantasiasta kumppanille?

Viesti Kirjoittaja exmark »

Hienoa tekstiä! Toivottavasti auttaa monia!
11.1.11, 14.11.20. 30.12.2020 on my mind!
Avatar
haarniska74
Todennettu
Todennettu
Viestit: 638
Liittynyt: 13 Kesä 2012 11:25
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu

Re: Kuinka kertoa aisurifantasiasta kumppanille?

Viesti Kirjoittaja haarniska74 »

:)

Hyvä kirjoitus ja tosiaan rauhassa hyvää tulee.

:)
A... niin, kuin Alfa
Avatar
coppia
Viestit: 604
Liittynyt: 16 Kesä 2012 01:22
Paikkakunta: Suomi

Re: Kuinka kertoa aisurifantasiasta kumppanille?

Viesti Kirjoittaja coppia »

Asia tekstiä.
2012
Avatar
TheDuke
Viestit: 24
Liittynyt: 20 Elo 2012 15:41
Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa

Re: Kuinka kertoa aisurifantasiasta kumppanille?

Viesti Kirjoittaja TheDuke »

mmm asiallinen teksti kyllä. Itselläni kyseinen asia on pyörinyt monta kertaa mielessä mutta en ole vielä saanut tarpeeksi rohkaistua itseäni kertomaan puolisolleni kyseisestä haaveesta.

Aina kun on meinannut kertoa asiasta on noussut pala kurkkuun ja asia on jäänyt kertomatta ja se ottaa itseä päähän kun ei saa asiaa sanottua.
Avatar
haarniska74
Todennettu
Todennettu
Viestit: 638
Liittynyt: 13 Kesä 2012 11:25
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu

Re: Kuinka kertoa aisurifantasiasta kumppanille?

Viesti Kirjoittaja haarniska74 »

TheDuke kirjoitti:mmm asiallinen teksti kyllä. Itselläni kyseinen asia on pyörinyt monta kertaa mielessä mutta en ole vielä saanut tarpeeksi rohkaistua itseäni kertomaan puolisolleni kyseisestä haaveesta.

Aina kun on meinannut kertoa asiasta on noussut pala kurkkuun ja asia on jäänyt kertomatta ja se ottaa itseä päähän kun ei saa asiaa sanottua.
:-)

Voisiko olla helpompi kirjoittaa kirje tai sähköposti tai tekstiviesti?

Rohkeutta ja uskallusta tarvitaan.

:-)
A... niin, kuin Alfa
Avatar
pussycat
Todennettu
Todennettu
Viestit: 898
Liittynyt: 13 Kesä 2012 08:21
Paikkakunta: Keski-Suomi

Re: Kuinka kertoa aisurifantasiasta kumppanille?

Viesti Kirjoittaja pussycat »

p80 kirjoitti:Jos oman kumppanin tuntee kunnolla, tietää jo etukäteen kuinka hän tulee asiaan suhtautumaan...

Mutta se mieli voi kuitenkin muuttua, kun asiasta puhutaan ja fantasioidaan.

Mä tyrmäsin alussa ajatuksen ihan täysin, niinkuin mies oli arvelutkin, mutta kas kummaa. Mieli muuttui vähitellen ja nyt mä vaan NAUTIN :w00t: :w00t: :w00t: :w00t:
Avatar
Amelie
Todennettu
Todennettu
Viestit: 900
Liittynyt: 06 Kesä 2012 11:34
Paikkakunta: Turku

Re: Kuinka kertoa aisurifantasiasta kumppanille?

Viesti Kirjoittaja Amelie »

Mun reaktioni olivat seuraavat ja ne menivät seuraavina kuukausina ja vuosina jotenkin näin:
-hämmennys
- epäilys
- pieni innostus
- epäilys
- vitutus (tuntui että muu ei seksimielessä miestä kiinnosta)
- vitutus
- vitutus
- innostus

Ja sitten tulin raskaaksi, 2,5 vuotta aika hiljaista

- Mies löysi Jepen

Ja sitten se todellinen tunnemyrsky vasta alkoikin kun tilanne oli lähempänä:
- pelko miten perheen käy
- miten suhteen käy
- "Enhän mä voi!"
- huutoparkua paniikissa, herttaisia
- monta tuntia kestäneitä keskusteluja

Ja sitten!
- Jeeeee!!!! Kivaaaaa!!!Sanoisin, että voi olla vaikeaa ennustaa toisen reaktioita. En pystynyt omianikaan ennustamaan. Mieli muuttui MONTA kertaa matkan varrella. Kerrankin jos mieheni olisi painostanut tai sanonut "Mutku sä jo lupasit!", olisi homma meillä kaatunut siihen. Mulle oli tärkeää saada mennä ajatuksesta, fiiliksistä toiseen ilman, että mies mitenkään painosti. Tärkeää oli myös se, että aihe ei ollut koko ajan "tapetilla".
♥ Majava

"Why do people say "Grow some balls"? Balls are weak and sensitive! If you really wanna get tough, grow a vagina! Those things take a pounding!"
Avatar
haarniska74
Todennettu
Todennettu
Viestit: 638
Liittynyt: 13 Kesä 2012 11:25
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu

Re: Kuinka kertoa aisurifantasiasta kumppanille?

Viesti Kirjoittaja haarniska74 »

:-)

Juuri noin... kun on tapeeksi outo tilanne niin mieli muuttuu ja keskustelut auttaa siihen jos vaan pystyy keskustelemaan.

Sitten sen ensimmäisen kerran jälkeen saattaa myös tulla todella voimakkaista tunnemyrskyjä... myös sille aisurille / omalle miehelle.

Tunteet ei ole niin yksinkertainen juttu.

:cookie2:
A... niin, kuin Alfa
Vastaa Viestiin