Sivu 1/1

Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

ViestiLähetetty: 01 Maalis 2018 22:02
Kirjoittaja Mailman
Heippa kaikille! Ikävä juttu, mutta jos sillä voisi yhdenkin eron (tai murhan) välttää...

Haluaisin muistuttaa kaikkia aloittelevia ja ensimmäistä kertaansa suunnittelevia hottiksia ja aisureita keskustelun tärkeydestä. Moni asia pyörii innokkailla mielessä ja haaveissa kaikki sujuu mutkattomasti, mutta jutelkaa myös mahdollisista ongelmatilanteista ja selvittäkää miten aiotte hoitaa ne jos ja kun tilanne tulee päälle.

Tuli tuossa mieleen omat huonot kokemukset asian tiimoilta, kun kaiken piti olla kunnossa niin kuinkas kävikään. Olin puuhastelemassa erään avoparin kanssa (he olivat ensikertalaisia) hotellihuoneessa ja aluksi mies vain katseli vieressä. Hän oli selvästi hermostunut ja käveli ympäri huonetta. Aloitimme naisen kanssa panemisen ja miehensä halusi kovasti tulla mukaan, noh siinä sitten ei jännityksen vuoksi oikein meinannut tulla mitään. Yritin kohteliaasti antaa hänellekkin tilaa, mutta turhaan. Tunteet kuumeni turhautumisen takia ja jonkin sortin riita syntyi rakastavaisten välille, sisältäen huutamista ym. Lopulta toinen poistui ovet paukkuen jättäen toisen itkemään sängylle.
Ei mennyt niinkuin piti. Tuli vähintäänkin vaivaantunut olo olla siinä tilanteessa ja onneksi ei mennyt käsirysyksi kenenkään osalta, siihen olisi joutunut itsekkin jo puuttumaan. Koko hotelli oli varmasti tietoinen tapahtumista, sen verran kovaäänisesti siinä asioita kerrattiin. Onneksi olin itse anonyyminä liikenteessä ja suosittelen sitä muillekkin, kukapa haluaisi sydämmensä särkeneen murhanhimoisen kaverin peräänsä?

Tämä ainakin omalta osaltani on johtanut siihen, että en aio tavata yhtään pariskuntaa, jotka ei satavarmasti ole perillä siitä mitä tekevät ja käyneet myös näitä asioita läpi keskenään.

Muistakaa keskustella ja keskustella...

Ps. Ei ollut kyse tarinat osioon kirjoittamastani parista kyse. :)

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

ViestiLähetetty: 02 Maalis 2018 11:06
Kirjoittaja ncoppia
Hyvä ja tärkee muistutus. Itseasiassa yhdessä onpi kiva keskustella ja lisätään tähän viel et kantsii kans keskustella alfan kaa ennen alotusta. Onpi hyvä tietää etukäteen et alfa miellyttää ja kuin aattelee et on niinku sellanen herrasmies. Onpi sopiva aisuri ja hottis pariskunnalle kaikinpuolin. :)

Mukavaa viikonloppua!
Mia :flowers3:

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

ViestiLähetetty: 02 Maalis 2018 13:21
Kirjoittaja Humboogie
Onpa harmillinen tarina! Korostaa sitäkin, että fantasioinnin ja keskustelun lisäksi jokaisen alalle pyrkivän (!) kannattaisi roolista riippumatta käyttää aikaa myös omien tunteidensa ja reaktioidensa purkamiseen jo etukäteen, jotta tällaisilta yllätyksiltä vältytään. Jos kaikesta huolimatta paikan päällä vielä pitää ravata ympäri kämppää eikä Nicorettekaan auta, niin viimeistään siinä vaiheessa peli kannattaa puhaltaa poikki.

Kaikilla osapuolilla pitäisi olla yhtälainen oikeus aikalisään ilman mutinoita :threatening:

Jään ihmettelemään, minkälaisen purkauksen vielä tuossa tilanteessa voi saada huutamalla aikaan? Ilmeisesti mustasukkaisuus sai aisurista niskalenkin? :getlost:

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

ViestiLähetetty: 02 Maalis 2018 16:38
Kirjoittaja haarniska74
Onpa tosiaan harmillinen tarina.
Omalle kohdalle ei onneksi ole tuollaista tullut vastaan.
Toki toisten kanssa tulee paremmin juttuun, kuin toisten kanssa. Mutta kyllä tapaamisvaiheessa pitäisi olla jo kaikki aikalailla selvää.
:-)

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

ViestiLähetetty: 02 Maalis 2018 17:57
Kirjoittaja Mailman
Niin en tosiaan tiedä kumman fantasia tämä alunperin oli. Jotenkin vain tuntui, että toisella oli ajatustyö pidemmälle. Kuten tuossa aiemmin kerroin niin olen ottanut erilaisen tavan toimia ja selvittää ensin onko varmasti kumpikin perillä siitä mihin ovat ryhtymässä.Myös alfan pitää ottaa vastuuta ja olla hienovarainen, vieraanahan sitä vain ollaan, eikä tahdota kenenkään suhteita sotkea. Vaikka parhaansa yrittää niin silti voi kaikenlaista sattua.
En silloin osannut ennakoida tämmöistä tilannetta, mutta oppia ikä kaikki. :)

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

ViestiLähetetty: 03 Maalis 2018 13:07
Kirjoittaja olli
Olen tästä monesti kirjoitellutkin tälle palstalle, tämän fantasian toteuttaminen saattaa puraista aika yllättävästi :D Joka leikkiin ryhtyy jne.

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

ViestiLähetetty: 05 Maalis 2018 13:50
Kirjoittaja pikkupili
Joo ... todella ikäviä tilanteita tuommoiset :( Sen tähden me jutustellaan aina ensin alfa ehdokkaiden kanssa oluen tai kahvikupposen ääressä, niin tulee kemiat tutuks. Nähtävästi alfat on aika pian huomanneet ettei tuota aisuria ainakaan tarvitse pelätä ... ehkä pikimminkin heillä on syttynyt saalistusvietti ... "taidanpa viedä sun naaraan" :wub:

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

ViestiLähetetty: 16 Maalis 2018 10:44
Kirjoittaja StagCuckold
Niin, meitä on moneen junaan ja hyvä niin. MIllainen asetelma painaa kenenkin nappuloita positiivisesti - sitähän tässä haetaan. :) Keskustelu, rehellisyys ja läpinäkyvyys se parin kesken varmaan takaa parhaan lopputuloksen. Ja tietysti vieraan kanssa kunnollinen tutustuminen, vaikka vain seksiseurasta onkin kysymys, että oma pää on molemmilla mahdollisimman valmis.

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

ViestiLähetetty: 16 Maalis 2018 19:55
Kirjoittaja Ellie
Aloittaminen ja kyllä ehdottomasti myös tällaisen harrastuksen jatkaminen vaatii pariskunnalta paljon keskustelua. Keskenään luonnollisesti, mutta myös Alfan kanssa. Mielestäni meillä on käynyt hyvä tuuri sen suhteen, että keskusteluyhteys on hyvä kaikkien kolmen välillä. Ei tarvitse yrittää tulkita liikaa kun voi puhua asioista :happy:

Nyt juttu on käynyt aisurin ja hottiksen yhteisymmärryksen varmistamisessa mutta mites Alfat? Muistatteko vielä millaista oli olla ensikertaa asialla? Oliko kuvio jo etukäteen selvä vai paljastuiko totuus vasta jälkeenpäin? Olisitteko toivoneet hottiksen kertoneen suoraan missä mennään?

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

ViestiLähetetty: 05 Heinä 2019 11:12
Kirjoittaja Myrymyrynen
Keskustelun merkitystä ei voi kyllin korostaa. Ensimmäinen tapaaminen (jolloin ei seksiä harrasteta) on sitä varten että osapuolten haluja ja toiveita tuodaan esiin. Harvoinpa ekalla tapaamisella saadaan kaikkea kerrottua mutta ainakin se mitä EI haluta, tulisi saada selväksi. Ekakerta jännittää aina ja kaikkia. Joissakin ohjeissa sanotaan että silloin pitäisi olla kolmestaan mutta me ollaan todettu että on parempi että Hottis ja Alfa saavat tutustua pari ensimmäistä kertaa kahdestaan. Aisurin läsnäolo aiheuttaa kuitenkin jännitystä. Kyllä luottamusta voi rakentaa ensimmäisellä tutustumiskerralla sen verran että Hottis uskaltaa lähteä yksin liikenteeseen Alfan kanssa. Toinen näkökohta on roolien omaksuminen ja niistä keskusteleminen. Esimerkissä aisurilta meni hermot. Hän ei ollut ollenkaan roolinsa tasalla, tukemassa Alfan ja Hottiksen suhdetta. Se on kova paikka, mutta jos hermo ei pidä, tämä ei ole hänen juttunsa. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että suhteessa jossa olen alistuja, on helpompi omaksua aisurin rooli koska olen siihen jo valmiiksi alas painettu. Se kyllä ehkäisee tehokkaasti kimpoilua. Ja parasta kaikessa: nautin siitä. :heart: Alfa ja Hottis voivat toki olla tuntosarvet pystyssä ja tukea aisuria jotenkin mutta mielestäni leikkitilanteessa ei ole sille oikein sijaa. Se vie tilaa nautinnolta. Aisuri on näissä tilanteissa avainasemassa ja tietäköön paikkansa.