Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

Millaisia ohjeita antaisit aloittelevalle hottikselle, aisurille tai alfalle?
Avatar
Mailman
Viestit: 13
Liittynyt: 17 Kesä 2017 18:42
Paikkakunta: Pohjois-Suomi/Oulu

Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

Viesti Kirjoittaja Mailman »

Heippa kaikille! Ikävä juttu, mutta jos sillä voisi yhdenkin eron (tai murhan) välttää...

Haluaisin muistuttaa kaikkia aloittelevia ja ensimmäistä kertaansa suunnittelevia hottiksia ja aisureita keskustelun tärkeydestä. Moni asia pyörii innokkailla mielessä ja haaveissa kaikki sujuu mutkattomasti, mutta jutelkaa myös mahdollisista ongelmatilanteista ja selvittäkää miten aiotte hoitaa ne jos ja kun tilanne tulee päälle.

Tuli tuossa mieleen omat huonot kokemukset asian tiimoilta, kun kaiken piti olla kunnossa niin kuinkas kävikään. Olin puuhastelemassa erään avoparin kanssa (he olivat ensikertalaisia) hotellihuoneessa ja aluksi mies vain katseli vieressä. Hän oli selvästi hermostunut ja käveli ympäri huonetta. Aloitimme naisen kanssa panemisen ja miehensä halusi kovasti tulla mukaan, noh siinä sitten ei jännityksen vuoksi oikein meinannut tulla mitään. Yritin kohteliaasti antaa hänellekkin tilaa, mutta turhaan. Tunteet kuumeni turhautumisen takia ja jonkin sortin riita syntyi rakastavaisten välille, sisältäen huutamista ym. Lopulta toinen poistui ovet paukkuen jättäen toisen itkemään sängylle.
Ei mennyt niinkuin piti. Tuli vähintäänkin vaivaantunut olo olla siinä tilanteessa ja onneksi ei mennyt käsirysyksi kenenkään osalta, siihen olisi joutunut itsekkin jo puuttumaan. Koko hotelli oli varmasti tietoinen tapahtumista, sen verran kovaäänisesti siinä asioita kerrattiin. Onneksi olin itse anonyyminä liikenteessä ja suosittelen sitä muillekkin, kukapa haluaisi sydämmensä särkeneen murhanhimoisen kaverin peräänsä?

Tämä ainakin omalta osaltani on johtanut siihen, että en aio tavata yhtään pariskuntaa, jotka ei satavarmasti ole perillä siitä mitä tekevät ja käyneet myös näitä asioita läpi keskenään.

Muistakaa keskustella ja keskustella...

Ps. Ei ollut kyse tarinat osioon kirjoittamastani parista kyse. :)
Avatar
ncoppia
Viestit: 1517
Liittynyt: 16 Kesä 2012 06:19

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

Viesti Kirjoittaja ncoppia »

Hyvä ja tärkee muistutus. Itseasiassa yhdessä onpi kiva keskustella ja lisätään tähän viel et kantsii kans keskustella alfan kaa ennen alotusta. Onpi hyvä tietää etukäteen et alfa miellyttää ja kuin aattelee et on niinku sellanen herrasmies. Onpi sopiva aisuri ja hottis pariskunnalle kaikinpuolin. :)

Mukavaa viikonloppua!
Mia :flowers3:
miun rakas aviomies coppia :heart:
Avatar
Humboogie
Viestit: 820
Liittynyt: 13 Kesä 2012 10:53
Paikkakunta: Oulu

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

Viesti Kirjoittaja Humboogie »

Onpa harmillinen tarina! Korostaa sitäkin, että fantasioinnin ja keskustelun lisäksi jokaisen alalle pyrkivän (!) kannattaisi roolista riippumatta käyttää aikaa myös omien tunteidensa ja reaktioidensa purkamiseen jo etukäteen, jotta tällaisilta yllätyksiltä vältytään. Jos kaikesta huolimatta paikan päällä vielä pitää ravata ympäri kämppää eikä Nicorettekaan auta, niin viimeistään siinä vaiheessa peli kannattaa puhaltaa poikki.

Kaikilla osapuolilla pitäisi olla yhtälainen oikeus aikalisään ilman mutinoita :threatening:

Jään ihmettelemään, minkälaisen purkauksen vielä tuossa tilanteessa voi saada huutamalla aikaan? Ilmeisesti mustasukkaisuus sai aisurista niskalenkin? :getlost:
Avatar
haarniska74
Todennettu
Todennettu
Viestit: 637
Liittynyt: 13 Kesä 2012 11:25
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

Viesti Kirjoittaja haarniska74 »

Onpa tosiaan harmillinen tarina.
Omalle kohdalle ei onneksi ole tuollaista tullut vastaan.
Toki toisten kanssa tulee paremmin juttuun, kuin toisten kanssa. Mutta kyllä tapaamisvaiheessa pitäisi olla jo kaikki aikalailla selvää.
:-)
A... niin, kuin Alfa
Avatar
Mailman
Viestit: 13
Liittynyt: 17 Kesä 2017 18:42
Paikkakunta: Pohjois-Suomi/Oulu

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

Viesti Kirjoittaja Mailman »

Niin en tosiaan tiedä kumman fantasia tämä alunperin oli. Jotenkin vain tuntui, että toisella oli ajatustyö pidemmälle. Kuten tuossa aiemmin kerroin niin olen ottanut erilaisen tavan toimia ja selvittää ensin onko varmasti kumpikin perillä siitä mihin ovat ryhtymässä.Myös alfan pitää ottaa vastuuta ja olla hienovarainen, vieraanahan sitä vain ollaan, eikä tahdota kenenkään suhteita sotkea. Vaikka parhaansa yrittää niin silti voi kaikenlaista sattua.
En silloin osannut ennakoida tämmöistä tilannetta, mutta oppia ikä kaikki. :)
olli
Pumpernikkelin virallisen Joutsenparin mies
Viestit: 382
Liittynyt: 13 Kesä 2012 13:40
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

Viesti Kirjoittaja olli »

Olen tästä monesti kirjoitellutkin tälle palstalle, tämän fantasian toteuttaminen saattaa puraista aika yllättävästi :D Joka leikkiin ryhtyy jne.
Avatar
pikkupili
Viestit: 202
Liittynyt: 08 Touko 2015 12:13
Paikkakunta: Itä-Uusimaa

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

Viesti Kirjoittaja pikkupili »

Joo ... todella ikäviä tilanteita tuommoiset :( Sen tähden me jutustellaan aina ensin alfa ehdokkaiden kanssa oluen tai kahvikupposen ääressä, niin tulee kemiat tutuks. Nähtävästi alfat on aika pian huomanneet ettei tuota aisuria ainakaan tarvitse pelätä ... ehkä pikimminkin heillä on syttynyt saalistusvietti ... "taidanpa viedä sun naaraan" :wub:
"Omne tulit punctum qui miscuit utile dulci, lectorem delectando pariterque monendo"
(Täydet pisteet saa se, joka yhdistää huvin ja hyödyn viihdyttämällä ja neuvomalla lukijaa samanaikaisesti)

Horatius (ars 343–344)
StagCuckold
Viestit: 92
Liittynyt: 05 Elo 2017 23:15

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

Viesti Kirjoittaja StagCuckold »

Niin, meitä on moneen junaan ja hyvä niin. MIllainen asetelma painaa kenenkin nappuloita positiivisesti - sitähän tässä haetaan. :) Keskustelu, rehellisyys ja läpinäkyvyys se parin kesken varmaan takaa parhaan lopputuloksen. Ja tietysti vieraan kanssa kunnollinen tutustuminen, vaikka vain seksiseurasta onkin kysymys, että oma pää on molemmilla mahdollisimman valmis.
Avatar
Ellie
Ylläpitäjä
Ylläpitäjä
Viestit: 139
Liittynyt: 12 Loka 2016 17:32

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

Viesti Kirjoittaja Ellie »

Aloittaminen ja kyllä ehdottomasti myös tällaisen harrastuksen jatkaminen vaatii pariskunnalta paljon keskustelua. Keskenään luonnollisesti, mutta myös Alfan kanssa. Mielestäni meillä on käynyt hyvä tuuri sen suhteen, että keskusteluyhteys on hyvä kaikkien kolmen välillä. Ei tarvitse yrittää tulkita liikaa kun voi puhua asioista :happy:

Nyt juttu on käynyt aisurin ja hottiksen yhteisymmärryksen varmistamisessa mutta mites Alfat? Muistatteko vielä millaista oli olla ensikertaa asialla? Oliko kuvio jo etukäteen selvä vai paljastuiko totuus vasta jälkeenpäin? Olisitteko toivoneet hottiksen kertoneen suoraan missä mennään?
It's not what you look at that matters, it's what you see. Henry David Thoreau
Avatar
Myrymyrynen
Viestit: 893
Liittynyt: 19 Joulu 2018 10:53
Paikkakunta: Lappi

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

Viesti Kirjoittaja Myrymyrynen »

Keskustelun merkitystä ei voi kyllin korostaa. Ensimmäinen tapaaminen (jolloin ei seksiä harrasteta) on sitä varten että osapuolten haluja ja toiveita tuodaan esiin. Harvoinpa ekalla tapaamisella saadaan kaikkea kerrottua mutta ainakin se mitä EI haluta, tulisi saada selväksi. Ekakerta jännittää aina ja kaikkia. Joissakin ohjeissa sanotaan että silloin pitäisi olla kolmestaan mutta me ollaan todettu että on parempi että Hottis ja Alfa saavat tutustua pari ensimmäistä kertaa kahdestaan. Aisurin läsnäolo aiheuttaa kuitenkin jännitystä. Kyllä luottamusta voi rakentaa ensimmäisellä tutustumiskerralla sen verran että Hottis uskaltaa lähteä yksin liikenteeseen Alfan kanssa. Toinen näkökohta on roolien omaksuminen ja niistä keskusteleminen. Esimerkissä aisurilta meni hermot. Hän ei ollut ollenkaan roolinsa tasalla, tukemassa Alfan ja Hottiksen suhdetta. Se on kova paikka, mutta jos hermo ei pidä, tämä ei ole hänen juttunsa. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että suhteessa jossa olen alistuja, on helpompi omaksua aisurin rooli koska olen siihen jo valmiiksi alas painettu. Se kyllä ehkäisee tehokkaasti kimpoilua. Ja parasta kaikessa: nautin siitä. :heart: Alfa ja Hottis voivat toki olla tuntosarvet pystyssä ja tukea aisuria jotenkin mutta mielestäni leikkitilanteessa ei ole sille oikein sijaa. Se vie tilaa nautinnolta. Aisuri on näissä tilanteissa avainasemassa ja tietäköön paikkansa.
"Say it! Say Yes Mistress!"
Vastaa Viestiin