Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

Millaisia ohjeita antaisit aloittelevalle hottikselle, aisurille tai alfalle?

Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

ViestiKirjoittaja Mailman » 01 Maalis 2018 22:02

Heippa kaikille! Ikävä juttu, mutta jos sillä voisi yhdenkin eron (tai murhan) välttää...

Haluaisin muistuttaa kaikkia aloittelevia ja ensimmäistä kertaansa suunnittelevia hottiksia ja aisureita keskustelun tärkeydestä. Moni asia pyörii innokkailla mielessä ja haaveissa kaikki sujuu mutkattomasti, mutta jutelkaa myös mahdollisista ongelmatilanteista ja selvittäkää miten aiotte hoitaa ne jos ja kun tilanne tulee päälle.

Tuli tuossa mieleen omat huonot kokemukset asian tiimoilta, kun kaiken piti olla kunnossa niin kuinkas kävikään. Olin puuhastelemassa erään avoparin kanssa (he olivat ensikertalaisia) hotellihuoneessa ja aluksi mies vain katseli vieressä. Hän oli selvästi hermostunut ja käveli ympäri huonetta. Aloitimme naisen kanssa panemisen ja miehensä halusi kovasti tulla mukaan, noh siinä sitten ei jännityksen vuoksi oikein meinannut tulla mitään. Yritin kohteliaasti antaa hänellekkin tilaa, mutta turhaan. Tunteet kuumeni turhautumisen takia ja jonkin sortin riita syntyi rakastavaisten välille, sisältäen huutamista ym. Lopulta toinen poistui ovet paukkuen jättäen toisen itkemään sängylle.
Ei mennyt niinkuin piti. Tuli vähintäänkin vaivaantunut olo olla siinä tilanteessa ja onneksi ei mennyt käsirysyksi kenenkään osalta, siihen olisi joutunut itsekkin jo puuttumaan. Koko hotelli oli varmasti tietoinen tapahtumista, sen verran kovaäänisesti siinä asioita kerrattiin. Onneksi olin itse anonyyminä liikenteessä ja suosittelen sitä muillekkin, kukapa haluaisi sydämmensä särkeneen murhanhimoisen kaverin peräänsä?

Tämä ainakin omalta osaltani on johtanut siihen, että en aio tavata yhtään pariskuntaa, jotka ei satavarmasti ole perillä siitä mitä tekevät ja käyneet myös näitä asioita läpi keskenään.

Muistakaa keskustella ja keskustella...

Ps. Ei ollut kyse tarinat osioon kirjoittamastani parista kyse. :)
Avatar
Mailman
 
Viestit: 13
Liittynyt: 17 Kesä 2017 18:42
Paikkakunta: Pohjois-Suomi/Oulu
Kiittänyt: 1 kerran
Kiitetty: 95 kertaa

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

ViestiKirjoittaja ncoppia » 02 Maalis 2018 11:06

Hyvä ja tärkee muistutus. Itseasiassa yhdessä onpi kiva keskustella ja lisätään tähän viel et kantsii kans keskustella alfan kaa ennen alotusta. Onpi hyvä tietää etukäteen et alfa miellyttää ja kuin aattelee et on niinku sellanen herrasmies. Onpi sopiva aisuri ja hottis pariskunnalle kaikinpuolin. :)

Mukavaa viikonloppua!
Mia :flowers3:
miun rakas aviomies coppia :heart:
Avatar
ncoppia
 
Viestit: 1441
Kuvat: 0
Liittynyt: 16 Kesä 2012 06:19
Kiittänyt: 1128 kertaa
Kiitetty: 2013 kertaa

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

ViestiKirjoittaja Humboogie » 02 Maalis 2018 13:21

Onpa harmillinen tarina! Korostaa sitäkin, että fantasioinnin ja keskustelun lisäksi jokaisen alalle pyrkivän (!) kannattaisi roolista riippumatta käyttää aikaa myös omien tunteidensa ja reaktioidensa purkamiseen jo etukäteen, jotta tällaisilta yllätyksiltä vältytään. Jos kaikesta huolimatta paikan päällä vielä pitää ravata ympäri kämppää eikä Nicorettekaan auta, niin viimeistään siinä vaiheessa peli kannattaa puhaltaa poikki.

Kaikilla osapuolilla pitäisi olla yhtälainen oikeus aikalisään ilman mutinoita :threatening:

Jään ihmettelemään, minkälaisen purkauksen vielä tuossa tilanteessa voi saada huutamalla aikaan? Ilmeisesti mustasukkaisuus sai aisurista niskalenkin? :getlost:
Avatar
Humboogie
 
Viestit: 819
Kuvat: 2
Liittynyt: 13 Kesä 2012 10:53
Paikkakunta: Oulu
Kiittänyt: 1720 kertaa
Kiitetty: 1007 kertaa

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

ViestiKirjoittaja haarniska74 » 02 Maalis 2018 16:38

Onpa tosiaan harmillinen tarina.
Omalle kohdalle ei onneksi ole tuollaista tullut vastaan.
Toki toisten kanssa tulee paremmin juttuun, kuin toisten kanssa. Mutta kyllä tapaamisvaiheessa pitäisi olla jo kaikki aikalailla selvää.
:-)
A... niin, kuin Alfa
Avatar
haarniska74

Todennettu
 
Viestit: 637
Kuvat: 0
Liittynyt: 13 Kesä 2012 11:25
Paikkakunta: Pääkaupunkiseutu
Kiittänyt: 373 kertaa
Kiitetty: 207 kertaa

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

ViestiKirjoittaja Mailman » 02 Maalis 2018 17:57

Niin en tosiaan tiedä kumman fantasia tämä alunperin oli. Jotenkin vain tuntui, että toisella oli ajatustyö pidemmälle. Kuten tuossa aiemmin kerroin niin olen ottanut erilaisen tavan toimia ja selvittää ensin onko varmasti kumpikin perillä siitä mihin ovat ryhtymässä.Myös alfan pitää ottaa vastuuta ja olla hienovarainen, vieraanahan sitä vain ollaan, eikä tahdota kenenkään suhteita sotkea. Vaikka parhaansa yrittää niin silti voi kaikenlaista sattua.
En silloin osannut ennakoida tämmöistä tilannetta, mutta oppia ikä kaikki. :)
Avatar
Mailman
 
Viestit: 13
Liittynyt: 17 Kesä 2017 18:42
Paikkakunta: Pohjois-Suomi/Oulu
Kiittänyt: 1 kerran
Kiitetty: 95 kertaa

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

ViestiKirjoittaja olli » 03 Maalis 2018 13:07

Olen tästä monesti kirjoitellutkin tälle palstalle, tämän fantasian toteuttaminen saattaa puraista aika yllättävästi :D Joka leikkiin ryhtyy jne.
olli

Todennettu
 
Viestit: 379
Kuvat: 32
Liittynyt: 13 Kesä 2012 13:40
Paikkakunta: Pirkanmaa
Kiittänyt: 613 kertaa
Kiitetty: 478 kertaa

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

ViestiKirjoittaja pikkupili » 05 Maalis 2018 13:50

Joo ... todella ikäviä tilanteita tuommoiset :( Sen tähden me jutustellaan aina ensin alfa ehdokkaiden kanssa oluen tai kahvikupposen ääressä, niin tulee kemiat tutuks. Nähtävästi alfat on aika pian huomanneet ettei tuota aisuria ainakaan tarvitse pelätä ... ehkä pikimminkin heillä on syttynyt saalistusvietti ... "taidanpa viedä sun naaraan" :wub:
"Omne tulit punctum qui miscuit utile dulci, lectorem delectando pariterque monendo"
(Täydet pisteet saa se, joka yhdistää huvin ja hyödyn viihdyttämällä ja neuvomalla lukijaa samanaikaisesti)

Horatius (ars 343–344)
Avatar
pikkupili
 
Viestit: 194
Kuvat: 104
Liittynyt: 08 Touko 2015 12:13
Paikkakunta: Itä-Uusimaa
Kiittänyt: 673 kertaa
Kiitetty: 338 kertaa

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

ViestiKirjoittaja StagCuckold » 16 Maalis 2018 10:44

Niin, meitä on moneen junaan ja hyvä niin. MIllainen asetelma painaa kenenkin nappuloita positiivisesti - sitähän tässä haetaan. :) Keskustelu, rehellisyys ja läpinäkyvyys se parin kesken varmaan takaa parhaan lopputuloksen. Ja tietysti vieraan kanssa kunnollinen tutustuminen, vaikka vain seksiseurasta onkin kysymys, että oma pää on molemmilla mahdollisimman valmis.
StagCuckold
 
Viestit: 88
Kuvat: 2
Liittynyt: 05 Elo 2017 23:15
Kiittänyt: 73 kertaa
Kiitetty: 270 kertaa

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

ViestiKirjoittaja Ellie » 16 Maalis 2018 19:55

Aloittaminen ja kyllä ehdottomasti myös tällaisen harrastuksen jatkaminen vaatii pariskunnalta paljon keskustelua. Keskenään luonnollisesti, mutta myös Alfan kanssa. Mielestäni meillä on käynyt hyvä tuuri sen suhteen, että keskusteluyhteys on hyvä kaikkien kolmen välillä. Ei tarvitse yrittää tulkita liikaa kun voi puhua asioista :happy:

Nyt juttu on käynyt aisurin ja hottiksen yhteisymmärryksen varmistamisessa mutta mites Alfat? Muistatteko vielä millaista oli olla ensikertaa asialla? Oliko kuvio jo etukäteen selvä vai paljastuiko totuus vasta jälkeenpäin? Olisitteko toivoneet hottiksen kertoneen suoraan missä mennään?
It's not what you look at that matters, it's what you see. Henry David Thoreau
Avatar
Ellie

Ylläpitäjä
 
Viestit: 125
Liittynyt: 12 Loka 2016 17:32
Kiittänyt: 361 kertaa
Kiitetty: 306 kertaa

Re: Aloittelevat aisurit ja hottikset hox!

ViestiKirjoittaja Myrymyrynen » 05 Heinä 2019 11:12

Keskustelun merkitystä ei voi kyllin korostaa. Ensimmäinen tapaaminen (jolloin ei seksiä harrasteta) on sitä varten että osapuolten haluja ja toiveita tuodaan esiin. Harvoinpa ekalla tapaamisella saadaan kaikkea kerrottua mutta ainakin se mitä EI haluta, tulisi saada selväksi. Ekakerta jännittää aina ja kaikkia. Joissakin ohjeissa sanotaan että silloin pitäisi olla kolmestaan mutta me ollaan todettu että on parempi että Hottis ja Alfa saavat tutustua pari ensimmäistä kertaa kahdestaan. Aisurin läsnäolo aiheuttaa kuitenkin jännitystä. Kyllä luottamusta voi rakentaa ensimmäisellä tutustumiskerralla sen verran että Hottis uskaltaa lähteä yksin liikenteeseen Alfan kanssa. Toinen näkökohta on roolien omaksuminen ja niistä keskusteleminen. Esimerkissä aisurilta meni hermot. Hän ei ollut ollenkaan roolinsa tasalla, tukemassa Alfan ja Hottiksen suhdetta. Se on kova paikka, mutta jos hermo ei pidä, tämä ei ole hänen juttunsa. Omasta kokemuksesta voin sanoa, että suhteessa jossa olen alistuja, on helpompi omaksua aisurin rooli koska olen siihen jo valmiiksi alas painettu. Se kyllä ehkäisee tehokkaasti kimpoilua. Ja parasta kaikessa: nautin siitä. :heart: Alfa ja Hottis voivat toki olla tuntosarvet pystyssä ja tukea aisuria jotenkin mutta mielestäni leikkitilanteessa ei ole sille oikein sijaa. Se vie tilaa nautinnolta. Aisuri on näissä tilanteissa avainasemassa ja tietäköön paikkansa.
"Say it! Say Yes Mistress!"
Avatar
Myrymyrynen
 
Viestit: 668
Kuvat: 7
Liittynyt: 19 Joulu 2018 10:53
Paikkakunta: Lappi
Kiittänyt: 1259 kertaa
Kiitetty: 1607 kertaa


Paluu VINKKEJÄ ALOITTELIJOILLE

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa