Sivusto nousuun?

Täällä aihe on vapaa!
Repa_185
Viestit: 71
Liittynyt: 23 Joulu 2019 16:58

Sivusto nousuun?

Viesti Kirjoittaja Repa_185 »

Miten tämän sivuston sais virkeemmäks?
Avatar
Myrymyrynen
Viestit: 894
Liittynyt: 19 Joulu 2018 10:53
Paikkakunta: Lappi

Re: Sivusto nousuun?

Viesti Kirjoittaja Myrymyrynen »

Meidän kaikkien tulisi KIRJOITTAA tänne. Kirjoitukset houkuttelevat vastaamaan ja näin syntyy kommunikaatiota ja aktiviteettia. Ei se muulla tavoin nouse. Sikäli ymmärrettävää että näinä aikoina aktiivisuus harrastuksen parissa on laskenut eikä omista kokemuksistakaan ole paljoa kirjoitettavaa.
"Say it! Say Yes Mistress!"
RodRigez
Viestit: 409
Liittynyt: 10 Maalis 2020 19:17
Paikkakunta: Uusimaa

Re: Sivusto nousuun?

Viesti Kirjoittaja RodRigez »

Uudistuksen jälkeiset toiminnallisuus puutokset ym olisi myös hyvä saada kuntoon. Se houkuttelisi enemmän tänne kun voisi peukuttaa ym.
Bounded
Viestit: 13
Liittynyt: 22 Marras 2016 00:14

Re: Sivusto nousuun?

Viesti Kirjoittaja Bounded »

Mielestäni jotain outoo on siinä, että uusia käyttäjiä ei ole tullu maaliskuun jälkeen, jos siis osasin oikein käyttäjiä kahlata. Millon nää uudet sivut julkaistiinkaan?
Eduardo
Viestit: 164
Liittynyt: 13 Marras 2014 11:24
Paikkakunta: Pirkanmaa

Re: Sivusto nousuun?

Viesti Kirjoittaja Eduardo »

Admin on laittanut uusille tulijoille admin hyväksynnän käyttöön spämmäyksen estämiselle, siinä lienee syy koska admin ei ole vähään aikaan käynyt paikalla. Joo, edelliseen alustaan verrattuna puutteita on, mutta ei mielestäni pelkän peukutuksen puute voi lannistaa kirjoittamasta. Ollaanko me oikeasti täälläkin jo niin some kansaa, että halutaan vain kerätä peukkuja ja röyhistellä niillä? Onhan ne tietysti kiva lisä, mutta ei ainakaan minulle mikään motiivi kirjoitella tänne.
Avatar
Myrymyrynen
Viestit: 894
Liittynyt: 19 Joulu 2018 10:53
Paikkakunta: Lappi

Re: Sivusto nousuun?

Viesti Kirjoittaja Myrymyrynen »

Eduardo kirjoitti: 27 Touko 2021 09:20 Admin on laittanut uusille tulijoille admin hyväksynnän käyttöön spämmäyksen estämiselle, siinä lienee syy koska admin ei ole vähään aikaan käynyt paikalla. Joo, edelliseen alustaan verrattuna puutteita on, mutta ei mielestäni pelkän peukutuksen puute voi lannistaa kirjoittamasta. Ollaanko me oikeasti täälläkin jo niin some kansaa, että halutaan vain kerätä peukkuja ja röyhistellä niillä? Onhan ne tietysti kiva lisä, mutta ei ainakaan minulle mikään motiivi kirjoitella tänne.
:thumb_up: :thumb_up: :thumb_up: :thumb_up: :thumb_up: :thumb_up: :thumb_up: :thumb_up:
"Say it! Say Yes Mistress!"
Avatar
Pifk
Viestit: 85
Liittynyt: 11 Touko 2015 21:32
Paikkakunta: Pohjois-suomi

Re: Sivusto nousuun?

Viesti Kirjoittaja Pifk »

Sorppa, melko passiivinen sitä itsekkin on ollut jo jonkin aikaa, mutta kun nämä kuviot ja piirit tuntuvat olevan aika pienet täällä päin niin aktiivisuuden vaihtelu on melkoista. Mutta toivottavasti saadaan aktiivinen kesä!
Vastaa Viestiin