D-vitamiini ja Korona

Täällä aihe on vapaa!
Avatar
Rohmunen
Viestit: 390
Liittynyt: 26 Huhti 2019 11:11

D-vitamiini ja Korona

Viesti Kirjoittaja Rohmunen »

Suurin yksittäinen riskitekijä vaikeaan koronaan on alhainen D-vitamiini taso. Tämä on myös helpoin riskitekijä korjata.

Halpa ja riskitön 'henkivakuutus' eikä ole harmia tablettien syömisestä vaikka sattuisikin olemaan yksi niistä 25% joilla on riittävän korkeat arvot jo ennestään. (Vajaus tai puutos siis normaalitila noin 75% suomalaisista ja muutenkin maailmalla. Yllättäen myös Brasiliassa)

Itse syönyt 80 µg päivässä Helmikuusta 2020 lähtien ja on auttanut muidenkin vaivojen kanssa, koronaa ei ole näkynyt vaikken ole varovainen ollutkaan ja asun "hot zone" ja tekemisissä paljon liikkuvien kansainvälisten ihmisten kanssa.

En yleensä ala ihmisiä neuvomaan ja omia mielipiteitäni toitottamaan mutta tuskaista nähdä kuinka tämä itsestäänselvä ensiaskel on edelleen ottamatta, tyrmättynä marginaalissa.

Voitte ottaa tämän siltä kannalta että välitän teistä ja haluan täällä kaikille hyvää.
Avatar
exmark
Viestit: 142
Liittynyt: 18 Kesä 2012 19:11

Re: D-vitamiini ja Korona

Viesti Kirjoittaja exmark »

Kiitos huolenpidosta! 😊 Itsekin olen jo pitkään 60 µg päivässä napsinut D-vitamiinia muiden vitamiinien ohessa ja terveenä on pysytty. Enpä tiedä olisiko edes tarpeen lisävitamiinit, kun kuitenkin tulee syötyä kohtalaisen terveellisesti. Eipä tuosta haittaakaan ole.

Sinkkiä on tullut nappailtua tablettina myös päivittäin. Tässä 56v iässä testosteronitasot vääjäämättä ovat laskusuunnassa ja jos sinkillä voisi asiaa edes hieman hillitä. En ole mittaillut tasoja ja ainakin seksuaalivietti on yhä korkea, mutta pelkohan on, että jos tämä paljon elämää piristävä aisurivietti esim. hiipuisi, niin elämästähän voisi tulla tylsää.

http://laurisalmi.com/sinkki-testostero ... %20More%20
11.1.11, 14.11.20. 30.12.2020 on my mind!
Vastaa Viestiin