Cuckoldvideoita?

Täällä aihe on vapaa!
Parileikki
Viestit: 24
Liittynyt: 18 Joulu 2020 16:55

Cuckoldvideoita?

Viesti Kirjoittaja Parileikki »

Tietääkö kukaan cuckoldvideoita netissä joissa olisi juoni eikä pelkkää rynkytystä. Esimerkikisi vaimo laittautuu ja menee vaikka baariin tms. ja iskee miehen. Tai pariskunta lähtee dogging-paikkaan autolla kotoa ja vähitellen vieraat miehet alkavat lähestyä rouvaa?
Paras olisi tietysti oikea elokuva aiheesta, mutta eipä taida sellaista löytyä edes myytävien joukosta. Katseltu netin tarjontaa ja kotitekoiset videot lyhyitä ja yleensä menevät suoraan asiaan, kiihottaa enemmän sellainen pikkuhiljaa etenä juttu jossa juoni mukana.
Avatar
Myrymyrynen
Viestit: 892
Liittynyt: 19 Joulu 2018 10:53
Paikkakunta: Lappi

Re: Cuckoldvideoita?

Viesti Kirjoittaja Myrymyrynen »

Pitemmistä filmeistä tulee mieleen Emmanuelle-elokuvat. Niissä meininki on lähinnä Stag-Vixen-tyylistä. Toinen on "Vain yksi yö" siinä muistaakseni angsti on aikalailla pääosassa.

https://g.co/kgs/EmVh8F

https://g.co/kgs/vF68xS

En tiedä löytyykö elokuvia netistä, mutta DVD:na varmasti löyty
"Say it! Say Yes Mistress!"
Parileikki
Viestit: 24
Liittynyt: 18 Joulu 2020 16:55

Re: Cuckoldvideoita?

Viesti Kirjoittaja Parileikki »

No nyt löydin itsekin netistä aika hyvä kotikutoinen videopätkän eli aviomiehen kuvaama, kun vuokraisäntä tuli peräämään kuukausivuokraa.
Viehkeä, kypsä keski-ikäinen rouva avaa ulko-oven laittautuneena ja suutelevat heti kättelyssä. Sitten mennään makuuhuoneeseen ja vieras riisuu rouvaa hieman ja alkaa kaunis rakastelu. Lyhyenlainen, mutta hyvin todentuntuinen brittiotos josta näkyi ettei ensi kertaa oltu perimässä vuokraa. Rouvan viaton ilme kiihotti kovasti, eli juuri sellainen pariskunta josta ei voisi uskoa mitenkään tätä hienoa elämäntapaa. Taisi olla :" Amateur wife sex videos.com"
stag
Viestit: 1
Liittynyt: 02 Loka 2019 08:08
Paikkakunta: Vaasa

Re: Cuckoldvideoita?

Viesti Kirjoittaja stag »

https://www.imdb.com/search/keyword/?ke ... ed-husband

Tuolta löytyy satoja elokuvia, jotka tägätty "Cuckolded Husband".
Vastaa Viestiin