Yyteri

Täällä aihe on vapaa!
turbiini
Viestit: 36
Liittynyt: 31 Tammi 2018 17:13

Yyteri

Viesti Kirjoittaja turbiini »

Yyteri vielä tuntematon kohde Suomessa mutta juhannuksen aikaan ajateltiin hottiksen kanssa lähteä käymään. Millainen tuo nakupuoli on? Jostain luin ettei nakuna saisi mennä uimaan, mitä ihmettä :D

Mukavan lämmintä ilmaa näyttäisi olevan luvassa, mahtaisikohan hottikselle olla seuraa tarjolla :P
Avatar
Really
Viestit: 123
Liittynyt: 07 Huhti 2017 22:01
Paikkakunta: Etelä-Pohjanmaa

Re: Yyteri

Viesti Kirjoittaja Really »

Se on nimenomaan nakupuoli, alue ei virallisesti yllä rantaan vaan on dyynien takana. Aina siellä joku käy uimassakin, mutta rantavalvojat kyllä moittivat jos huomaavat asian.

Seuran saannista ei ole kokemusta kun ei sellaista sieltä haettu. Huomiona sen verran, että muutamia uteliaita täysissä pukeissa liikkuvia tirkistelijöitä täytyy sietää jos sinne menee. Paikkahan on sinällään hieno.
Horseman
Todennettu
Todennettu
Viestit: 85
Liittynyt: 17 Kesä 2012 22:19
Paikkakunta: Barcelona, Espanja

Re: Yyteri

Viesti Kirjoittaja Horseman »

Itselläni ei ole Yyteristä kokemusta.
Eräs hottis kertoi käyneensä miehensä kanssa joitain kertoja gangbangiä hakien ja saadenkin.
Kysyin miten asiat etenivät käytännössä. Kertoi että nakualueen dyynien piilossa olivat miehensä kanssa alasti viltillä ja siinä sitten avoimesti seksiä aluksi miehensä kanssa, kullin runkkausta, suihinottoa, pillun nuolemista, takaapäin panoa, yms.
Ympärille kertyy, jos ei käske poistumaan, uteliaita nakurantalaisia (miehiä), osa katsoen ja osa kalut jäykistyen ja runkkaillen, Siitä sitten hottis ja miehensä pyytävät paikalle tulleita miehiä osallistumaan ja panemaan perse pystyssä olevaa hottista. Osa miehistä omatoimisesti kysyivät osallistumismahdollisuutta. Hottis pyysi myös suuhunsa kaluja. Sai kuulemma paljon panoa ja spermaa kaikilla kerroilla siellä käydessään gangbang-tarkoituksessa.
Kysyin että miten kumin käyttö? Jos jollain oli mukanaan kortsu, sai toki käyttää. Yleensä ei ollut. Spermaa hottis sai pilluunsa, nieltäväksi ja päälleen(selälle, vatsalle, rinnoille, yms.). Kysyin myös oliko seksitauteja tullut joskus? Ei kuulemma. Tämä hottis oli aktiivisesti muuallakin kuin Yyterissä vieraiden miesten seksileluna. On hänen oma mieltymyksensä.

Nakurannoilla syrjäisiä piilossa olevia paikkoja vaeltelevat paljolti etsivät seksiseuraa ja tilaisuutta osallistua. Tietävät että nakurannalla sekstaajat eivät ole nakuna lapsiperheiden keskellä kaikkien näkyvillä, vaan jossain syrjässä, minne ei ihan vahingossa löydä.
Tuollaisissa paikoissa sekstaajat ehkä hakevat katselijoita, osallistujia(gangbang, tms. itselle kiihottavia ja mieluisia juttuja. Samaa hakevat samoissa paikoissa vaeltelevat yksinäiset miehet.
Kuulemma usein gangbangit ovat vain miesten välisiä juttuja siellä.
turbiini
Viestit: 36
Liittynyt: 31 Tammi 2018 17:13

Re: Yyteri

Viesti Kirjoittaja turbiini »

Huh! Melkoista on meno parhaimmillaan :D Liikaa itselleni mutta todennäköisesti olisin muutenkin katsojan roolissa mikäli hottikselle seuraa löytyisi.
Vastaa Viestiin