Sivu 1/1

Miehen pullotus? Mitä ajatuksia herättää?

ViestiLähetetty: 02 Kesä 2017 14:00
Kirjoittaja 22cm
Katsotteko naiset miesten etumuksia? Mitä ajatuksia se herättää, jos näätte miehellä pullottavan housuissa tai että penis näkyy lahkeessa? Itsellä on myös iso penis lepotilassa ja olen huomannut naisten katselevan sitä ja joskus jopa baarissa joku nainen saattaa tarrata siitä kiinni.

Re: Miehen pullotus? Mitä ajatuksia herättää?

ViestiLähetetty: 06 Kesä 2017 18:00
Kirjoittaja aisa13cm
Tämä kiinnostaa itseäkin. Minua hävettää tiukahkoissa farkuissa kun istuessakaan kiristy haaroissa niin, että pullottaisi. Ison pullotuksen kyllä huomaa. Se näkyy monesti miehen luonteestakin, jos pullottaa isosti. Ovat äänekkäitä ja itsevarmoja. :D Sitten taas jos ei pullota niin ovat ujoja/ hiljaisia, kuten vähän itsekin :wub:

Re: Miehen pullotus? Mitä ajatuksia herättää?

ViestiLähetetty: 06 Kesä 2017 22:38
Kirjoittaja brono
Olen koittanut seurata kansalaisten käyttäytymistä, kun siveysvyössäni oleva isokokoinen lukko selvästi näkyy. En ole huomannut, että sitä tuijotettais.

pullotuksen syy voi olla yllättävä.

Re: Miehen pullotus? Mitä ajatuksia herättää?

ViestiLähetetty: 07 Kesä 2017 08:46
Kirjoittaja Ellie
Mitähän tähän nyt sanoisi. Joskus ei voi olla pullotusta huomaamatta, mutta kyllä yleensä katse on kohdistettuna jonnekin huomattavaati ylemmäs kuin jalkojen väliin. Yleisesti ottaen voin kai luvata että harva nainen kuitenkaan on kiinnostunut jokaisen vastaantulijan pullotuksesta. Baarissa kännipäissään lahkeeseen kiinni käyvät naiset ovat varmasti ihan yhtä ärsyttäviä kuin baarissä kännipäissään perseeseen kiinni käyvät miehet. Tietysti sillä erotuksella että ne miehet on sosiaalisesti hyväksyttävää irroittaa voimakeinoin. Naisten suorittama ei toivottu klähmiminen pitäisi muka olla jotenkin imartelevaa ja vain sietää...

Re: Miehen pullotus? Mitä ajatuksia herättää?

ViestiLähetetty: 08 Kesä 2017 20:50
Kirjoittaja aisa13cm
Kyllä minua imartelisi kovasti, jos baarissa nainen tarttuisi haaroväliin kiinni :D . Tapahtuuko sellaista oikeasti? Ottavatko naiset kiinni silloin kun tietävät miehellä olevan iso? :wassat:

Re: Miehen pullotus? Mitä ajatuksia herättää?

ViestiLähetetty: 15 Kesä 2017 11:36
Kirjoittaja Hottisgirl88
Kyllähän sitä kattoa saattaa,tai siis vahingossa silmä osua! :D

Tuskinpa kuitenkaan itse kiinni tarraisin..en itsekkään tykkäsi jos joku tarraisi yhtäkkiä takalistosta kiinni,siinä vois tulla jo vahinko..

Re: Miehen pullotus? Mitä ajatuksia herättää?

ViestiLähetetty: 10 Marras 2020 15:05
Kirjoittaja Ninnukka79
Eipä tuu kiinnitettyä huomiota pullotuksiin. Tosin jos joku isokaluinen on pukeutunu todella kireisiin housuihin, niin aika varmasti katse osuu sinne. Yleensä se on aika naurettava näky eikä luo sitä ehkä haluttua "wau-efektiä".

Re: Miehen pullotus? Mitä ajatuksia herättää?

ViestiLähetetty: 14 Marras 2020 22:32
Kirjoittaja Koira
Voin olla ainoa lajissani, mutta huvittuneisuutta useimmiten aiheuttaa. Karrikoiden vain Frederik painaa päälleen kahta numeroa liian pienet punaiset pikkuhousut ja kerää huomion asuvalinnallaan. Mielipide ei ole yksin minun vaan myös puolisoni allekirjoittaa tämän.